top of page
Viersel 26.jpg

Over ons 

IMG_5208.heic

De Geelse Triathlon Club is een kleine Kempische club met een warm hart waar iedereen welkom is en heeft momenteel een 70-tal leden. Alhoewel we geen specifieke jeugdtrainingen hebben, proberen we er toch voor te zorgen dat onze jongste atleten aan hun trekken komen, door o.a. op donderdag een aparte zwembaan en trainer voor hen te voorzien.

De club heeft doorheen de jaren een traditie ontwikkeld voor het langere werk. Heel wat leden willen hierover hun ervaringen graag delen. Er is de traditie van het BK-ploegen waar we elk jaar paraat zijn, Gerardmer is een vaste waarde (met achteraf de traditionele GETC kwis) en de laatste jaren volgen we nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen qua afstanden en disciplines. (mixed-relay, aqua-bike, etc.)

Er worden het ganse jaar door 3 zwemtrainingen aangeboden onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Er wordt rekening gehouden met eenieders niveau qua trainingsopbouw en op zondag is er een vrije zwemtrainingsmogelijkheid.

We fietsen op zondagmorgen en samen lopen kan je desgewenst op zaterdagvoormiddag.

De bedoeling van onze club is dat elk lid, ongeacht niveau, de mogelijkheid krijgt om zichzelf te ontwikkelen met nadruk op "samen sportief plezier  beleven"!

getc3.jpeg
Zet je eerste stap en neem contact op via het  contactformulier!
bottom of page