top of page
132_m-FPIX-3-01090920-DIGITAL_HIGHRES-5047_320583-19637155.JPG

Welkom bij de Geelse Triathlon Club

SWIM- BIKE -RUN

sportknopen-pictogram-cool-logo-zwemfiets-hardlopen-t-stoffentas_edited.jpg
getc6.jpeg

Onze missie

De Geelse Triathlon Club is een recreatieve club met focus op samen plezier maken. Het hele jaar door worden er 3 maal per week zwemtrainingen aangeboden onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Elke week heb je ook de mogelijkheid om in groep te lopen. Samen fietsen doen we op zondagochtend.

De bedoeling van onze club is dat elk lid, ongeacht niveau, de mogelijkheid krijgt om zichzelf te ontwikkelen met nadruk op samen plezier te maken!

Zin om ook te starten met triathlon?

Bij de Geelse Triathlon Club staan we open voor alle niveaus. Of je nu reeds ervaring hebt met triathlon of gewoon eens wil proberen, je bent altijd welkom! Zin gekregen? Je kan altijd eens een maandje komen testen op de aangeboden trainingen. 

Heb je interesse om er aan te beginnen, je bent welkom in onze club! De eerste stap: neem contact op via het  contactformulier!

Het lidgeld voor beloften (vanaf de leeftijd van 20 jaar), seniors en veteranen bedraagt 175€, waarvan je 25 € kan terugverdienen door aan wedstrijden mee te doen. 
Je dient ook een licentie te nemen bij de Vlaamse triatlonbond, namelijk "Triatlon Vlaanderen". Ofwel neem je een 'wedstrijdlicentie' van 65 €, of een 'trainingslicentie' van 15€ wanneer je weinig of geen wedstrijden gaat doen.

groepsfoto met Niels en Bruno.jpg

Aankomende evenementen

Momenteel geen evenementen
  • Instagram
  • Facebook
Je vindt ons terug op instagram en Facebook via bovenstaande buttons, hieronder alvast onze posts!
bottom of page